PROJECTEN

Een greep uit onze projecten

Buitenbioscoop

Buitenbioscoop

Een echte eye-catcher in uw winkelcentrum is de buitenbioscoop.

De buitenbioscoop trekt bezoekers naar uw centrum en biedt de mogelijkheid tot het opbouwen van een klantendatabase. Ook ondernemers van het centrum kunnen bij dit evenement aanhaken. Aan de buitenbioscoop wordt vaak een consumenten spaaractie gekoppeld.

Health event

Health event

Gezond leven, fitness

Een spraakmakend evenement dat vernieuwend is en meegaat met de trend van gezond leven en bijdraagt aan klantenbinding en het verhogen van de verblijfstijd. Tijdens dit evenement worden klanten uitgenodigd om de nieuwste trends op het gebied van fitness te ervaren. .

Communicatie de Gaard

Communicatie de Gaard

Vernieuwend, innovatief en verassend

Winkelcentrum de Gaard zocht een partij die een positieve draai kon geven aan de verbouwing. Wij hebben een campagne opgesteld om de communicatie van de verbouwing zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Onderdeel van de campagne was bijvoorbeeld het updaten van de huisstijl, het ontwikkelen van een nieuwe website en het organiseren van evenementen en acties gekoppeld aan het verbouwingsthema.

Kinderevenement

Kinderevenement

Fun, lokaal betrokken zijn, beleven

Om de verblijfstijd van klanten te verhogen en om klanten aan het winkelcentrum te binden zijn kinderevenementen een groot succes. Voor kinderen organiseren wij geregeld trendevents, knutselmiddagen, kinderkermissen en obstacleruns.

Proef

Proef

Heerlijk, beleven, winkeliers betrekken

Proef is een food evenement dat klanten kennis laat maken met de specialiteiten van de individuele winkeliers en horecaondernemers. Een evenement dat gepaard gaat met een consumentenactie, die zorgt voor loyaliteit en waardering van uw vaste klanten en ondernemers met elkaar in contact brengt.

Thema events

Thema events

Uw evenement op maat

Een kerstmarkt? Een Sinterklaasintocht? Een pietenbingo? Of iets voor Koningsdag? Wij doen het allemaal.

 

Overige evenementen

Overige evenementen

Zie meer van onze evenementen op onze Facebookpagina

Dit zijn een aantal van de consumentenacties en evenementen die wij de afgelopen jaren hebben georganiseerd.