Over ons

FanWork begeleidt op zeer betrokken wijze winkelcentra, vastgoedeigenaren en retailers met alle facetten van marketingcommunicatie binnen een winkelgebied: van kleine activaties tot grote (her)openingen en jubilea. Ook het onderhouden van sociale kanalen en websites, het organiseren van ledenbijeenkomsten en het schrijven van strategische marketingplannen behoort tot ons takenpakket. Dat doen we met een energiek, ambitieus team met allemaal een eigen expertise. Een ding hebben we gemeen: we zijn pietjes precies en geloven dat het altijd beter kan. Uitdagingen, daar worden wij enthousiast van! Weet jij alles uit je winkelgebied te halen? Laat een van ons eens meekijken, dan gaan we samen aan de slag.
Wat we doen
XL Events
CONTACT
Frank
FrankOwner
Frank is de eigenaar van FanWork. Hij is een gedreven ondernemer en tevens Master of science in marketing. Deze combinatie zorgt voor een scherpe en strategische blik op de marketingcommunicatie van ieder winkelgebied. Frank is betrokken, pragmatisch en de perfecte schakel tussen winkeliersvereniging, bestuur, beheerder en eigenaar.
Sarina
SarinaOnline specialist
Sarina is specialist op het gebied van alle online marketingcommunicatie. Tevens is ze verantwoordelijk voor alle events en (consumenten)acties op een viertal winkelcentra.
Sarina is creatief, gedreven en een organisatorisch talent! Ze houdt de belangen van de winkeliers in het oog en voelt haarfijn aan wat wel en wat niet werkt.
Anouk
AnoukProjectmanager
Anouk is projectmanager van een groot aantal winkelcentra. Ze bedenkt en organiseert alle evenementen en consumentenacties. Anouk heeft een ongekende dosis energie en heeft altijd een oplossing of creatief idee in gedachte. Geen enkel detail blijft haar onopgemerkt!
Sonja
SonjaMarketingcommunicatie
Sonja zet zich graag met hoge betrokkenheid en passie in voor winkelgebieden van strategie tot implementatie. Van het opstellen van jaarplannen tot het creëren van draagvlak onder de ondernemers en vastgoedpartijen. Tevens voorziet ze met veel enthousiasme en empathie zowel vastgoedpartijen als winkeliersverenigingen van gedegen communicatie advies, ook tijdens herontwikkelingstrajecten.
Tosca
ToscaSales & projectmanager
Tosca is verantwoordelijk voor de sales. Tosca is zeer commercieel en neemt geen genoegen met een ‘nee’. Naast dat ze haar tanden zet in nieuwe en bestaande klanten denkt zij vaak mee met de grotere evenementen, zoals (her)openingen en jubilea. Tosca is een veelzijdig ondernemer, een doorzetter en altijd positief!
Tessa
TessaCreative
Tessa is ons creatieve brein op het gebied van de marketingcommunicatie. Ze denkt mee op het gebied van conceptontwikkeling, werkt de meest prachtige voorstellen uit en zorgt voor een creatieve look & feel. Tessa is bedachtzaam, kritisch en creatief; een onmisbare schakel in het team van FanWork.