OVER ONS

FanWork Events begeleidt op zeer betrokken wijze winkelcentra, vastgoedeigenaren en retailers met alle facetten van marketingcommunicatie binnen uw winkelcentrum: van kleine activaties tot grote (her)openingen en jubilea.  Maar ook het onderhouden van uw social networks en website, het organiseren van ledenbijeenkomsten en het schrijven van marketingplannen behoort tot ons takenpakket.
Uw uitdagingen, daar worden wij enthousiast van!
Wij zijn energiek, ambitieus en niet bang om ‘out of the box’ te denken. We zijn een hecht team met ondernemers waar iedereen zijn eigen expertise heeft. Een ding hebben we gemeen: we geloven dat het altijd beter kan!
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
DIENSTEN
XL Events
CONTACT
Frank
FrankOwner
Frank is de eigenaar van FanWork Marketing & Events. Hij is een gedreven ondernemer en tevens Master of science in marketing. Deze combinatie zorgt voor een scherpe en strategische blik op de marketingcommunicatie van ieder winkelgebied. Frank is betrokken, pragmatisch en de perfecte schakel tussen winkeliersvereniging, bestuur, beheerder en eigenaar.
Sarina
SarinaOnline specialist
Sarina is specialist op het gebied van alle online marketingcommunicatie. Tevens is ze verantwoordelijk voor alle events en (consumenten)acties op een viertal winkelcentra.
Sarina is creatief, gedreven en een organisatorisch talent! Ze houdt de belangen van de winkeliers in het oog en voelt haarfijn aan wat wel en wat niet werkt.
Anouk
AnoukProjectmanager
Anouk is projectmanager van een groot aantal winkelcentra. Ze bedenkt en organiseert alle evenementen en consumentenacties. Anouk heeft een ongekende dosis energie en heeft altijd een oplossing of creatief idee in gedachte. Geen enkel detail blijft haar onopgemerkt!
Tosca
ToscaSales medewerker
Tosca is verantwoordelijk voor de sales. Tosca is zeer commercieel en neemt geen genoegen met een ‘nee’. Naast dat ze haar tanden zet in nieuwe en bestaande klanten denkt zij vaak mee met de grotere evenementen, zoals (her)openingen en jubilea. Tosca is een veelzijdig ondernemer, een doorzetter en altijd positief!
Tessa
TessaCreative
Tessa is ons creatieve brein op het gebied van de marketingcommunicatie. Ze denkt mee op het gebied van conceptontwikkeling, werkt de meest prachtige voorstellen uit en zorgt voor een creatieve look & feel. Tessa is bedachtzaam, kritisch en creatief; een onmisbare schakel in het team van FanWork.
Karlijn
KarlijnProjectmanager
Karlijn is onze vrouw op de vloer! Ze zorgt dat alles tip top in orde is op locatie. Ze begeleidt het evenement en is verantwoordelijk voor de uitvoering van het evenement. Ze is creatief, oplossingsgericht en weet van aanpakken.