OVER ONS

FanWork Events begeleidt op zeer betrokken wijze winkelcentra, vastgoedeigenaren en retailers met alle facetten van marketingcommunicatie binnen uw winkelcentrum: van kleine activiteiten tot grote unieke evenementen zoals het onderhouden van uw social networks, het organiseren van ledenbijeenkomsten en het schrijven van marketingplannen of de implementatie ervan.
Uw uitdagingen, daar worden wij enthousiast van!
Wij zijn energiek, ambitieus en niet bang om ‘out of the box’ te denken. We zijn een hecht team met ondernemers waar iedereen zijn eigen expertise heeft. Een ding hebben we gemeen: we geloven dat het altijd beter kan!
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
DIENSTEN
PROJECTEN
CONTACT
Frank van der Steen
Frank van der SteenOwner
Frank is de eigenaar van FanWork Events. Als master in marketing kijkt hij net even anders naar de evenementen. Welke doelgroepen willen we aanspreken, maar bovenal wat is de gewenste identiteit van een winkelcentrum en hoe kan de promotie hieraan een bijdrage leveren. Frank is betrokken, bevlogen en kijkt als marketeer mee naar alle promotie.
Rosanne
RosanneProjectmanager
Rosanne is relatiemanager van een aantal winkelcentra en assisteert in de gehele breedte bij alle evenementen op de diverse winkelcentra. Rosanne is zangeres en entertainer en heeft daardoor een frisse invalshoek. Rosanne houdt van persoonlijke benadering en is oplossingsgericht.
Sarina
SarinaProjectmanager
Sarina is jarenlang centrummanager geweest op twee verschillende winkelcentra. Sinds 2017 werkt zij bij FanWork Events als projectmanager. Sarina houdt de belangen van de winkeliers in het oog en voelt haarfijn aan wat wel en wat niet werkt.
Tosca
ToscaSales medewerker
Tosca is o.a. verantwoordelijk voor de sales. Tosca is zeer commercieel en neemt geen genoegen met een ‘nee’. Naast dat Tosca haar tanden zet in nieuwe en bestaande klanten denkt zij vaak mee met de grotere evenementen. Omdat zij zelf een veelzijdig ondernemer is kijkt en denkt zij mee op het commerciële vlak van de grotere events.
Tessa
TessaEventplanner
Tessa is onze eventplanner. Ze denkt mee op het gebied van conceptontwikkeling, maakt de voorstellen, en bereidt alle activiteiten voor. Tessa is een onmisbare schakel in het team van FanWork Events.
Karlijn
KarlijnProjectmanager
Karlijn is onze vrouw op de vloer! Ze zorgt dat alles tip top in orde is op locatie. Ze begeleidt het evenement en is verantwoordelijk voor de uitvoering van het evenement. Ze is creatief, oplossingsgericht en weet van aanpakken.