Wat doen wij

Alles op het gebied van evenementen, promotie en (marketing)communicatie kunt u zowel deels als in zijn geheel aan ons uitbesteden. We denken graag met u mee en maken op maat gemaakte voorstellen. Deze voorstellen kunnen betrekking hebben op één groot evenement, een heel jaarplan met verschillende evenementen en acties, of een strategisch marketingplan. Zoekt u iets anders marketing gerelateerd? Ook dan bespreken we graag de mogelijkheden.

We vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom leveren we bij al onze opdrachten een evaluatie om samen met u te kijken hoe er gepresteerd is en wat er beter zou kunnen. Zo optimaliseren we graag onze opdrachten en weten we zeker dat u tevreden bent.

Hierrrr met je kassabon

Hierrrr met je kassabon

Online & offline, opbouwen klantdata, herhaalbezoek

Een zeer doordachte consumentenactie. Consumenten leveren hun kassabon in en laten hun gegevens achter. Dit kan zowel online als offline. In totaal winnen 50 klanten het aankoopbedrag van hun kassabon terug. Ze krijgen dit uitgekeerd in de vorm van een waardecheque die ze alleen uit kunnen geven bij de winkel waarvan hun kassabon was. Een zeer succesvolle actie, waarbij wij een oplossing hebben voor al uw praktische problemen.

Kinderevenement

Kinderevenement

Fun, lokaal betrokken zijn, beleven

Wij organiseren vele events voor kinderen. Een bezoek van Sinterklaas, een kindervrijmarkt met Koningsdag of een feestweekend tijdens een opening of jubileum. Wij kunnen de gehele organisatie uit handen nemen. Een podium, licht, geluid, lokale optredens, bekende kinderartiesten, entertainment in de winkelstraten, vrolijke aankleding van het winkelcentrum. Wij nemen de gehele organisatie op ons. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld het vergunningstraject.

Make a wish

Make a wish

Creëren van loyaliteit, klantdata opbouwen, verassen

In het winkelcentrum (en online) kunnen mensen gedurende drie weken hun wens achterlaten. Op de zaterdagen wordt de actie ondersteund door een aantal vrolijke dames. Uit ervaring blijkt dat er prachtige en ontroerende wensen worden achtergelaten. Een speciaal team (presentator, fotograaf, cameraman) gaat bij de mensen langs en laat de wensen in vervulling gaan. Een ontroerende actie waarover veel over wordt gesproken (zowel online als offline).

Plein van de toekomst

Plein van de toekomst

Vernieuwend, innovatief en verassend

Een gedeelte van het winkelcentrum wordt volledig gevuld met de nieuwste technologie! Een prachtig aangekleed plein, vrolijke dames, robots en drones. Bezoekers kunnen zich spontaan aanmelden. Ze kunnen o.a. spelletjes doen met de NAO Robot, meedoen met een mini drone workshop en genieten van de Virtual Reality Experience. Een onvergetelijke ervaring!

Proef

Proef

Heerlijk, beleven, winkeliers betrekken

Op deze dag zal er een preuvenement worden georganiseerd. Alle foodwinkels krijgen een mooi aangekleed kraampje. Bij iedere kraam staat een vrolijke dame die de winkel vertegenwoordigd en de klanten wijst op eventuele acties die momenteel in de winkel lopen. De hapjes worden door de winkel beschikbaar gesteld. Nadat men geproefd heeft krijgt men een stempel op zijn of haar kaart. Uit alle ingeleverde kaarten worden een aantal prijswinnaars gekozen, die bijvoorbeeld een boodschappenpakket winnen.

VLEU TOUR WEIDE

VLEU TOUR WEIDE

De Tour de France in Vleuten

De Tour de France kwam in 2015 langs Centrum Vleuterweide. FanWork Events creëerde een ware Fanzone waar men de hele etappe kon volgen en waar veel leuke dingen te doen waren. 

Kerst Verwenwens

Kerst Verwenwens

Kerst verwenwens

De Kerst Verwenwens Actie was weer een groot succes! Ontzettend veel mensen hebben een wens gedaan voor een ander. Wij vinden het hartverwarmend. Winkelcentrum Schalkwijk ging op pad om een aantal van de wensen uit te laten komen… bekijk hier wie we blij gemaakt hebben.

Overige evenementen

Overige evenementen

Al onze georganiseerde evenementen door de jaren heen

Dit zijn een aantal van de consumentenacties en evenementen die wij de afgelopen jaren hebben georganiseerd.