Proost(wetering) op ons nieuwe kantoor! 

Na ruim 13 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Rijksstraatweg in Utrecht, zijn wij nu verhuisd naar de Proostwetering. De nieuwe locatie is de kers op de taart voor de groei die FanWork de afgelopen jaren heeft gemaakt.

Op 1 juni hebben we onze intrek genomen in het nieuwe kantoor. Een gekke tijd om van kantoor te wisselen nu we niet allemaal tegelijk een kijkje kunnen nemen. Toch is iedereen enthousiast en geloven we dat het nieuwe kantoor de dynamiek binnen het team en de creativiteit beter kan ondersteunen. Het nieuwe onderkomen biedt voldoende ruimte voor verdere (groei)ambities. Frank is blij met het nieuwe pand: “We blijven ons ontwikkelen en verwachten de groeicurve door te zetten. Daar hoort in mijn ogen dan ook een nieuw kantoor bij die beter past bij onze huidige situatie. Een nieuw kantoor brengt weer nieuwe dimensies in de oplossingen die we bieden, zeker omtrent creativiteit en inspiratie.”

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. We denken graag mee over retail vraagstukken. Hoe? Via info@fanwork-events.nl of 085-3036872.

Nieuw adres: Proostwetering 107, Utrecht