FanWork Marketing & Events; Keep up the spirit! Gratis hulp voor retailers!

Worden we getroffen? Jazeker! Laten we ons uit het veld slaan? Absoluut niet.

Het is wellicht moeilijk voor te stellen, maar er komt een moment dat het openbare leven weer op gang komt. En juist dan is het belangrijk om als retailer alles uit de kast te halen. Waarom moet men naar jouw restaurant of winkel(centrum) komen? Op het moment dat het Coronavirus onder controle is, moet je er zijn. Degene die pas dan gaat nadenken of passief wacht tot de klanten binnen komen lopen, is te laat.

Mensen smachten over een paar weken om naar buiten te gaan, ze willen de straat op, de winkels in. Meer dan ooit wordt de functionaliteit van een winkelcentrum weer duidelijk; een praatje met een oude bekende, een winkelier die jou en je kinderen al jaren kent…. Een ontmoetingsplek, het sociale hart van de wijk!

Dus als winkelier is het juist nu tijd om na te denken over de stappen die je dan gaat zetten. En FanWork Events gaat jou daarbij helpen. Gratis.  Zo gaan wij 5 ondernemers ondersteunen bij het opzetten van een marketingcampagne.

Ons team, bestaande uit specialisten op het gebied van communicatie, (online)marketing, sales en eventmanagement, buigt zich over jouw vraagstuk en komt met een ijzersterke campagne voor jouw winkel!

Meld je aan door een mail te sturen naar info@fanwork-events.nl.

Keep up the spirit in 2020; #kooplokaal, #denklokaal #stoppenmetinternetshoppen