Nog 2,5e maand en dan staat 2020 alweer voor onze neus. Wat vliegt de tijd! Hoewel we tot die tijd nog veel gave evenementen mogen organiseren, wordt het ook tijd om vooruit te kijken.

Deze weken zijn we nog druk bezig met het schrijven van jaarvoorstellen en geven we presentaties over onze nieuwe ideeën. Het bedenken van deze ideeën doen we samen, zodat we uit ieders expertise creativiteit kunnen halen en de tofste evenementen kunnen bedenken. Hopelijk zó tof dat we in 2020 weer veel opdrachtgevers en winkelcentra bezoekers blij kunnen maken én misschien wel weer mogen strijden om de NRW marketingprijs.

We proberen onszelf voor het komende jaar weer verder te ontwikkelen door deel te nemen aan inspiratiesessies en door belangrijke trends in de gaten te houden. Zo willen we dit jaar onze evenementen verduurzamen en gaan we meer doen met social media. Ook mogen we een nieuwe collega verwelkomen in ons team. Het beloofd dan ook een mooi jaar te worden. Benieuwd naar wat er allemaal op ons pad gaat komen in 2020? Houd onze kanalen in de gaten!