Omschrijving bedrijf
FanWork Events werkt voor diverse winkelgebieden in Nederland. Jaarlijks organiseren wij enorm veel inspirerende campagnes, acties & evenementen. Samen met winkeliersverenigingen, beheerders en vastgoedeigenaren denken wij na over de marketingvraagstukkenvan de diverse centra.  In 2019 wonnen wij de NRW Marketingprijs voor het beste event in de retailbranche.

Als lid van ons team weet je zeker dat je een inspirerende, gezellige en leerzame stage tegemoet gaat.

Functieomschrijving
Als stagiair werk je mee aan onze campagnes, acties & events en ben je onderdeel van het team. Je gaat mee op werkbezoeken en je wordt betrokken bij diverse brainstormsessies. Op basis van jouw competenties, motivatie een stage-eisen formuleren we jouw stage-opdracht. Je krijgt je eigen project, je eigen verantwoordelijkheden en hebt de ruimte om in de praktijk te leren hoe het is om een evenement te organiseren.

Functie-eisen

  • Opleiding. Je volgt een HBO-opleiding en bent opzoek naar een meewerkstage.
  • Durven. Je durft uit te proberen en je mening te geven. Je bent niet bang om fouten maken; daar leer je tenslotte van.
  • Multitasken. Je bent met meerdere campagnes tegelijk bezig. Je werkt gestructureerd en houdt altijd het overzicht en kunt snel bijsturen als dit nodig is.
  • Toewijding en flexibiliteit. In de evenementenbranche is het vaak lekker druk. We groeien hard en er is altijd wel wat te doen.
  • Zaterdagen. De zaterdag is een belangrijke dag voor ons, in verband met het uitvoeren van onze evenementen. Het is dus belangrijk dat je op zaterdagen beschikbaar bent.

Wij bieden jou:
– Een stage vergoeding van € 250 bruto per maand.
– Een zeer leerzame werkplek met veel verantwoordelijkheden.

Ga jij ervoor?
Mail je motivatie en CV naar frank@fanwork-events.nl.