Blijf als winkelgebied online zichtbaar – door onze online specialist Sarina! 

Hoe zorg jij er op dit moment voor dat je klanten binding houden met jouw winkelcentrum? Sta je in de vuurlinie? Werk jij je drie slagen in de rondte om zichtbaar te blijven? Vallen bepaalde branches stil qua omzet omdat veel klanten niet fysiek in de winkel aanwezig kunnen/ willen zijn? Juist dan is het belangrijk om online goed zichtbaar te blijven. Zie uitdagingen als kansen en zorg ervoor dat jouw klanten betrokken blijven en je niet zijn vergeten op het moment dat het leven weer op gang komt. Zorg voor korte videovlogs, creatieve content en ijzersterke campagnes; mouwen opstropen, schouders eronder!

‘’Hoi Sarina, wat een vrolijk en creatief berichtje heb jij over mijn fietsenwinkel online gezet. Nu iedereen hele dagen thuiszit wordt dit veel gelezen en geeft dit ze een extra boost om op de fiets te stappen.’’ – aldus Uniek Tweewielers, Winkelcentrum De Gaard.

Lang verhaal kort: vind je het als bedrijf, winkel of winkelgebied lastig om juist nu je klanten betrokken te houden? FanWork denkt graag met je mee hoe je top-of-mind blijft bij jouw doelgroep door de inzet van de juiste communicatietools en strategie.